Top Zece Tari Paznic Filme

Atâta timp cât ne putem aminti, filme care prezintă bumbling, nefericit sau mai mare decât viața agenți de pază sau protecție dinamică duos, au fost o distracție, parte importantă din istoria cinematografiei. Aici este o listă de clasic bodyguard filme sau filme cu super-puterea securitate stele pe care noi pur și simplu nu se poate uita.

1. Înarmați și Periculoși: John Candy si Eugene Levy echipa și de a face istorie cinematografică în acest genial amice comedie; bumbling duo juca un recent concediat polițist și amoral avocat care să ne îmbrăcăm ca paznici, doar pentru a găsi că ei, involuntar, ai devenit membri ai unei companii corupte.

2. Bodyguard-ul: Kevin Costner și Whitney Houston sfârâie pe ecran mare, ca un fost agent al Serviciului Secret care acționează ca bodyguard la o masă cântăreață pop. Filmul coloana sonora epic continuă să fie una dintre cele mai bine vandute albume din toate timpurile.

3. Securitatea națională: Martin Lawrence și Steve Zahn ca Earl si Hank, respectiv, doi paznici din diferite medii de viață, care au un lucru în comun: securitatea companiei pentru care lucrează. Istoria lor de a urî unii pe alte tulpini de Earl rol-cheie în Hank demisia din poliție. Acest cuplu ciudat nu dezamăgește în rade departament.

4. Observa & Raport: Această comedie neagră caracteristici Seth Rogen ca Ronnie Barnhardt, o depresie, pe-the-brink garda care este șeful departamentului de securitate de la Forest Ridge Mall. Atunci când el nu reușește să intre în poliție și este minimalizat de către ofițerul preluarea operațiunilor sale, el pornește într-o misiune dublă de nebunie: să se dovedească și prinde evaziv mall flasher, Ronnie arch enemy și țintă final.

5. În Linia de Foc: Clint Eastwood ca Frank Horrigan, un agent al Serviciului Secret a Președintelui. Frank minune a scăpat mingea atunci când a venit la salvarea Președintelui Kennedy, dar v-a pus singur pe front, să ia un viclean asasin care vizează actualul său client.

6. Paul Blart:Mall Cop: Kevin James deține în jos ca Paul Blart, care visele de a fi un ofițer de Poliția din New Jersey. Cu toate acestea, lui mare dimensiune nu ajuta șansele sale de a fi un centru de putere polițist, așa că are de a face cu a fi un paznic la mall-ul local. Emoționant și amuzant, acesta este un film mare pentru întreaga familie.

7. Suzeta: Vin Diesel ca tip dur Shane Wolfe, o rușine US Navy SEAL desemnat să lucreze ca bodyguard protejarea cinci rebel copii. El ar putea fi în curând nevoie de protejarea, ca el invata la fel de greu ca bonă nu este o glumă.

8. O noapte la Muzeu: Larry Daley este un paznic de noapte la New York, Muzeul American de Istorie Naturală. La începutul lui shift, el este instruit să nu lase nimic “în sau în afara.” În curând el vine să înțeleg semnificația acestui avertisment înfiorător: Muzeul vine la viață pe timp de noapte, lovind pe un os-furnicături fenomen care a incantat cinefili de toate vârstele.

9. Paza Tess: Nicholas Cage ca Doug Chesnic, un agent al Serviciului Secret protejarea Jessica Tandy lui Tess Carlisle, văduva fostului Președinte american. Deși el are o mare mândrie în loc de muncă de prestigiu, la fiesty Prima Doamna teste limitele lui, tratându-l ca pe un servitor umil. Au batista pregătită pentru acest duios tear-jerker.

10. Terminator 2: Ziua Judecății: Arnold Schwarzenegger se întoarce ca final mai mare decât viața robo-guard, un bine-musculos vigoare din viitor într-o misiune de a proteja adolescent John Connor. Nimic nu spune mare-ecran de distracție ca un alt moarte Terminator!Source by Z Kator

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *