Tony Stark-o Dată a Devenit Doctor Ciudat, NU Omul de Fier | Screen Rant

Fanii ambelor benzi desenate și MCU filme au văzut de multe ori mai multe asemănări între Doctor Strange și Omul De Fier. Atât Ștefan și Tony sunt oameni aroganți care au căzut din har, înainte de a utiliza puterea de mintea lor să se facă super-eroi. Dar într-un viitor alternativ din benzile Desenate Marvel, această comparație a devenit chiar mai ridicol de evident atunci când Tony Stark a devenit noul Maestru al Artelor Mistice.

Asta-i drept: Stark, de fapt, o marit Ciudat de nu numai de a lua peste ca un mistic guardian, dar care dau magie un upgrade tehnologic, precum și!

Legate de: Spider-Ciudat & Doctor Iron Man Echipa în cel Mai bun Minune Ce Dacă? Fan Poster

Povestea a avut loc în Ce Se Întâmplă Dacă…? #113, într-o poveste intitulată “Ce Dacă… Tony Stark A Devenit Maestru al Artelor Mistice?” În această realitate alternativă, Ciudat și Stark lovesc unul de celălalt la o petrecere, și Tony îl convinge pe Ștefan la plimbare în Lamborghini, care rezultă în fatidica accident care distrus Doctor Ciudat mâinile lui. Vinovată, Tony dedicat pentru a găsi o modalitate de a repara Doctor Ciudat mâinile lui, în cele din urmă luându-l în Tibet, în speranța că cel Antic-ar putea ajuta.

În mod ironic, Ciudat – care au devenit mai pasivi sub Tony grija lui – pur și simplu a mers de-a lungul pentru plimbare. Astfel, a fost Tony și nu Ștefan, care a descoperit Mordo trădarea lui și a cerut să devină cel Antic discipolul lui. După ce a petrecut doar câteva luni studiind cu cel Antic, Tony dobândit suficient de calificare pentru a bate Mordo în luptă și a fost numit Pământului vrăjitor campion. (Având în vedere că a luat Ciudat ani pentru a dobândi stăpânirea lui de artele mistice, Tony Stark în mod clar superior Doctor Ciudat aici.)

Întorcându-se acasă, Tony a pus pe sine însuși ca noul mystic guardian – dar cu un tehnologică poftă de mâncare. Prin colectarea de materiale din alte dimensiuni, el a fost capabil de a construi costume blindate alimentat de energii mistice, dând un nou sens termenului “spell check”. În timp ce el încă mai are artefacte magice ca Ochi de Agamotto și Mantia de Levitație, de asemenea, poartă un ocular care-l ajută să analizeze demoni, determina slăbiciunile lor, și apoi alegeți anumite vrăji pentru a utiliza împotriva lor.

Ciudat, de asemenea, s-a întors cu Tony, ca lui butler. Furios că a fost, practic, Stark s-a angajat ajutor de acest punct, Ciudat e resentimentele pe care l-a condus să negocieze cu Dormammu. Oferindu-Domnul de Dimensiunea Întunecată informații pe Stark armura și invenții, Ciudat devine Dormammu să-și folosească magia pentru a repara erorile lui încă-rupt mâinile. Cu toate acestea, Ciudat devine o schimbare de inima atunci când el întâlnește Clea, Dorammmu nepoata lui, care spune Stephen toate lucrurile oribile Dorammu va face la Pământ o dată Tony Stark este din cale. Îmbrăcare Stark furat armura, Stephen Strange devine Fier “Vrăjitor”. În timp ce el nu te-am antrenat în artele mistice ca Stark, armura dovedește atât de ușor de utilizat chiar și un novice la fel de Ciudat poate pilota.

Revenind armura lui Stark, Stephen vă permite Tony re-se angajeze Dormammu, în cele din urmă pacalirea Dormammu într-o bătălie în planul astral, în timp ce armura lui teluri Dormammu corpul la diferite dimensiuni la întâmplare, provocând Domnul de Dimensiunea Întunecată a anula invazia lui în timp ce-l asculte. În urma, Ciudat alege să rămână în Dimensiunea Întunecată cu Clea… în timp ce Tony Stark își reia atribuțiile Vrăjitor Suprem.

În mod ciudat, “de masă” Doctor Ciudat, de asemenea, s-a încheiat în urma lui Tony Stark exemplu în paginile de propria lui carte de benzi desenate. După ce a fost îndrumat de-Eitri, Asgard pitic care a falsificat ciocanul lui Thor și axe în MCU filme, Ciudat a început să-și construiască propriile arme mistice în propriul său “Forja.” În timp ce el nu începe amestecarea tranzistori cu energii mistice ca Stark a făcut, noul său de viteze are un incontestabil aspect elegant, care indică faptul că Omul De Fier și Doctor Strange poate fi mai asemănătoare, chiar și în “regulat” Marvel Univers la fel de bine.

Următoarea: Doctorul Ciudat Poartă Armura Iron Man În Avengers: Infinity War BTS Foto

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *