Star Trek Introduce MULTIVERS'S Federației: Cum S's Diferite

Star Trek a introdus Multiversale versiune a Federației în canon. La Star Trek franciza are o istorie de cravată-în ficțiune, începând tot drumul înapoi în 1967. În general, cu toate acestea bine aceste cravată-in-uri pot fi, nu au fost luate în considerare canon – până de curând.

În 2016, CBS a comandat cravată-în romane și benzi desenate pentru Star Trek: Discovery, și a lucrat neobișnuit de atent cu edituri IDW și Simon & Schuster în timp ce produce acest conținut. Ca urmare, recent cravată-in-uri au, de fapt, părea să fie canon, și câteva au fost chiar subtil se face referire în serie. Același model a fost văzut pentru Star Trek: Picard, cu cravată-in-uri spun povestea completă a Romulan evacuare. Asta înseamnă că cele mai recente cravată-in roman, Dave Galanter e Mort Fără Sfârșitar trebui să fie luate în serios.

Legate de: Toate Star Trek Cravată-În Cărți, Care Sunt De Fapt Canon

Dar există o condiție, însă: Mort Fără Sfârșit este situat într-un ușor lume diferită de cea înregistrată în Star Trek: Discovery. Aici, Michael Burnham a evitat cu succes simple război între Federație și Imperiul Klingonian. USS Discovery și USS Glenn sunt încă experimente cu călători prin micelial avion, dar ei sunt în măsură să ia o mult mai treptată, o abordare științifică, nu s-au grăbit de cererile de război. Și în Mort Fără SfârșitDiscovery are o prima experienta de contact – cu Multiversale Federației.

Star Trek: Discovery sezonul 1 dezvăluit micelial rețea a fost cheia călătoresc în Universul Oglindă. Mort Fără Sfârșit merge un pas mai departe, cu toate acestea, cu Stamets descoperirea de rețea țese întreaga Multivers. Din păcate explorarea merge greșit atunci când Descoperirea lui micelial pădure este misterios furat, lăsând nava a naufragiat în micelial spațiu. Echipajul își dă seama de pădure a fost mutat la o frecvență cuantică în cazul în care acesta nu poate interacționa cu avionul lor de existență – și că nava lor a fost infiltrat de out-of-faza de invadatori. Descoperirea oamenilor de stiinta de a crea un quantum de calibrare val, și în cele din urmă vin în contact cu aparenta invadatori, membrii Miligonq Federației.

Umanoidă, dar cu mult, subțire digitigrade picioare și ghemuit torsuri. Lor relativ portocaliu închis, pielea era netedă și unmottled în cazul în care ea ar putea vedea, dar se purta echipament de protectie nu sunt diferite față de Flotă proprie costume. Fețele lor, nici aviară, nici reptilian, a sugerat o evoluție de-a lungul acestor ramuri.

În mod ironic, totul se dovedește a fi nimic mai mult decât o neînțelegere; la Miligonq avut nici o idee că au furat sporii de la o altă navă, pentru că ele există pe o asemenea cuantic diferit de avion. Amuzant, atunci când ei învață Federația de obicei folosesc materie-antimaterie motoarele warp, vor discuta pe scurt despre dacă este sau nu este sigur de a interacționa cu Descoperirea echipajul de la toate. La Miligonq operează sub o versiune de prima Directivă, care se spune Șeful Edict. Doar ca Flota refuză să se dezvăluie la pre-warp civilizații, astfel încât Miligonq sunt interzise de la interactiunea cu pre-micelial curse. “M-am ridicat de știință,Stamets declară în plăcere.

Legate de: Star Trek Original Planuri Film Ar Fi Fost mai Bine Decât filmul

E clar acum că sporul cu mașina și micelial rețea este cheia pentru întreaga Multiverse – dar, în mod ironic, în cronologie principal a fost scris ca un științifice mort-end. Cele două nave asociate cu această biotehnologie-au pierdut: Glenn a fost distrus, iar Descoperirea a fost în cele din urmă s-a transformat în viitorul îndepărtat. Stamets, singurul care a înțeles cu adevărat această metodă de călătorie, a fost pierdut cu Descoperirea. Și așa Federația a abandonat-o tehnologie care i-ar fi permis să călătorească în univers cu usurinta. Imaginați-vă lui Kirk Întreprindere desfășoară o perioada de cinci ani misiune de explorare cu nici un decalaj de timp între planete, sau Voyager sărind înapoi de la Delta în clipi din ochi. Acest lucru a fost deja în mod clar Federația cea mai mare ocazie ratată.

Acum e clar că Federația pierdut chiar mai mult decât telespectatorii au crezut. Federația ia în considerare dezvoltarea de tehnologie warp pentru a fi un prag în dezvoltarea tehnologică, dar sporul mașina era un astfel de prag, și trece-l-ar fi deblocat întreaga Multivers. Nu e greu să ne imaginăm Federația devenind o, desigur, minore aliat al Miligonq Federației, având în vedere că împărtășesc în mod clar similare filosofii de explorare și non-interferență. În schimb, deși, Federația abandonat spor unitate, și niciodată nu a trecut de acest prag. La fel de mare ca Star Trekmodelului Federației ar putea fi, au ratat cea mai mare ocazie.

Mai mult: Star Trek Teorie: Kirk Este Motivul Picard a Rămas la fel de Căpitanul navei Enterprise

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *