Sărut, Se Căsătorească, Ucide: Harry Potter Ediție | ScreenRant

La Harry Potter franciza a fost în jurul valorii din 2001, când mulți dintre cititorii săi erau încă în școală. Atunci când se gândesc la aceste momente, o memorie a unui joc vechi numit Sărut, se Căsătorească, Ucide-ar putea veni în minte. Pentru cei care nu-mi amintesc, asta a fost un joc în cazul în care o persoană ar fi dat o alegere de trei lucruri, oameni sau personaje fictive și a fost responsabil pentru alegerea soarta lor.

LEGATE de: Harry Potter: 10 Moduri De Cap-De-Mort Ar Putea Fi Câștigat

Această listă caută să ia acest joc și se aplică la unele dintre personajele din Harry Potter franciza. Se va îngropa în destinele de profesori, ticăloși, și trio-ul ei înșiși ca acesta ia în considerare acțiunile lor de-a lungul seriei. Păstrați lectură pentru a afla ce se va întâmpla cu fiecare dintre aceste Harry Potter personajele din această ediție de Kiss, Căsători, Ucide!

10 Sărut: Profesorul Albus Dumbledore

Profesorul Albus Dumbledore a fost directorul de la Hogwarts, iar unele s-ar putea concluziona că inteligența și puterea de l-ar face perfect pentru căsătorie.

Din păcate, misiunea lui să îndrepte greșelile trecutului prin găsirea Horcruxuri pune o adâncitură în aceste planuri și a lăsat fanii aleg să-i dea un simplu sărut. El a fost un om care a stiut ce vrea, iar dragostea nu a fost în cele din urmă o parte din ecuație.

9 Se Căsătorească: Profesoara Minerva McGonagall

Profesorul Minerva McGonagall a fost lider de Casa Gryffindordar metodele ei erau atât de stricte și doar. Ea ar fi una fanii ar alege să se căsătorească, deoarece ea a fost capabil să separe sentimentele ei în funcție de situație.

Ea ar pedepsi pe cei “Cercetas” atunci când au greșit, dar a fost, de asemenea, cunoscut faptul că inima ei a fost să protejeze pe toți în grija ei, indiferent de cost.

8 Ucide: Profesorul Severus Snape

Profesorul Severus Snape a fost un om aspru al cărui ton și purtare ar avea cineva s-a ridicat părul. Acesta este motivul pentru care fanii ar alege să-l omoare, chiar dacă mai târziu au aflat că acesta a fost scopul lui să-l protejeze pe Harry Potter.

Totuși, tumultuoasă, călătorie care a condus fani în întreaga serie a fost suficient pentru ei să-i dea această fatală soartă.

7 Sărut: Bellatrix Lestrange

Când ne uităm la numeroase personaje negative de-a lungul seriei, devine clar că Bellatrix Lestrange este unul fanii ar alege să-i sărute. Ea a avut un sentiment unic de frumusete, dar ei scandalos temperament și tendințe de violență a avut fani alegerea doar să-i dea un simplu sărut.

LEGATE de: Harry Potter: 10 Lucruri Pe Care Filmele Nu S-Au Adaptat Bine

O mulțime de timp petrecut în prezența ei ar ajunge, probabil, într-una moartea lui, care nu este niciodată rezultatul dorit. Acest personaj ar fi fost ucis, dacă nu pentru aspectul de cei cu un rău care a fost chiar mai mare decât a ei.

6 Căsătorească: Draco Malfoy

Draco Reacredință a fost un personaj care fanii ura de-a lungul întregii serii, dar a reușit o schimbare la sfârșitul anului toate. El a făcut clar ca timpul a trecut că a deveni un devorator al Morții nu a fost ceea ce el a imaginat și a dorit o cale de ieșire.

El s-a căsătorit cu și a avea o familie, așa că a devenit evident pentru fanii că o căsătorie ar fi modul de a merge, ca el a crescut într-un om care ar putea fi tolerat.

5 Ucide: Cap-De-Mort

Alegerea de a ucide cap-de-mort a fost unul ușor pentru fanii pentru a face, așa cum a părut întotdeauna determinată la sfârșitul lui Harry Potter viață. Atunci când fanii au dat o privire la trecutul lui, au dat repede seama că inima lui nu a fost niciodată făcut din aur.

Moartea acestui personaj i-ar fi salvat pe alții dintr-o mulțime de durere ca cei dragi nu ar fi pierdut și întunericul n-ar fi atins Pământul.

4 Sărut: Harry Potter

Harry Potter ar putea fi personajul principal al seriei, dar fanii nu ar alege să se căsătorească cu el doar pentru acest motiv. El a fost întotdeauna îndreptat spre o nouă aventură, și a devenit clar că el a avut pic de respect pentru propria viață. Acesta a fost scopul lui de a salva pe cei din jurul lui și se părea că norocul a fost mereu de partea lui.

LEGATE de: Harry Potter: 15 Slytherins Care de Fapt a Facut Bun pentru Lumea Vrajitorilor

Un simplu sărut pentru acest personaj ar face ca exista mereu posibilitatea ca cap-de-mort l-ar putea ucide în orice moment. Din fericire, a reușit să treacă la cealaltă parte, dar această călătorie periculoasă pentru a nu face posibil pentru el să devină material de căsătorie pe această listă.

3 Căsătorească: Hermoine Granger

Hermoine Granger ar fi cel care fanii ar alege să se căsătorească din cauza ei inteligență și grija de inima. Unii poate vedea-o la fel de enervant, mai ales în primii ani la Hogwarts, dar s-a transformat într-o tânără minunată.

Ron văzut bunătate în inima ei, și ea a fost întotdeauna gata să ajute prietenii la nevoie, când au nevoie de ea cel mai mult.

2 Ucide: Ron Weasley

Atunci când alegeți între cele trei personaje principale, Ron Weasley ar fi fost cel care fanii ar ucide. Nu a fost că l-au displacut, dar incapacitatea lui de a efectua vrăji bine cu mana-mi-jos bagheta și lipsa lui de auto-conștientizare la ori solidificat această alegere.

El a fost un prieten loial, deși șansele erau împotriva lui, atunci când în comparație cu cei doi buni prieteni.

1 Căsătorească: Neville Poponeață

Un bonus pentru această listă este adăugarea de Neville Poponeață, ca el a crescut într-un om care fiecare fan a vrut să se căsătorească până la sfârșitul seriei. A început ca o stângace și uituc copil care a fost întotdeauna în bară, dar el a avut o inimă de aur.

Această puritate în interiorul de el este ceea ce fanii doresc să se căsătorească cu acest personaj ca el a crescut pe ele mai mult seria a progresat.

URMĂTOAREA: Harry Potter: 10 Scene Din Filme Care nu Erau În Cărți

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *