Resident Evil: Rezistență's Multiplayer Design Onoruri Clasic Serie de Elemente

Acesta a fost dezvăluit de către Resident Evil: Rezistenta dezvoltatorii de faptul că multe elemente ale jocului au fost concepute într-un mod care ar reînvia cu elemente clasice din aceasta serie. Resident Evil: Rezistenta a fost de fapt dezvoltat de studioul Neobards mai degrabă decât de Capcom în sine. Cei care cumpără Resident Evil Remake 3 de asemenea, va fi capabil să joace Resident Evil: Rezistenta.

Asimetrice experiență multiplayer de Resident Evil: Rezistenta este o directie complet noua pentru franciza. În ciuda acestui fapt, noua abordare a dat roade, deoarece multe fanii au fost se bucură de experiența. Noul modul de joc chiar a condus pe mulți să spun că Rezistenta este cea mai bună experiență multiplayer asta Resident Evil a avut vreodată. Într-adevăr, Capcom este foarte norocos că a reușit pentru a trage Rezistenta off, mai ales ca o serie de Resident Evil fanii au fost inițial supărat că nu ar fi nici Mercenari modul în RE3. O mare parte din acest lucru este faptul că modul multiplayer onoruri materialul sursă.

Legate de: Un Lucru Resident Evil 3 Remake Face mai Bine Decât RE2

Potrivit unui interviu care Neobards făcut cu GNN (tradus de Siliconera) există mai multe elemente de Rezistenta care au fost puse în aplicare în mod intenționat pentru a onora caracteristici clasice de franciza. Chiar daca serialul nu a făcut multiplayer asincron înainte, experiența single-player întotdeauna fără sâmburi jucători împotriva unui geniu ca Wesker. În loc de asta creierul fiind o AI, Neobards a decis să pună un alt jucător în control. Neobards a declarat, “Ea are de-a face cu IP fiind manipulat … Resident Evil. Întotdeauna există un “creier” din spatele evenimentelor de jocuri, cum ar fi Albert Wesker sau de Așteptat în primele jocuri.

Un alt aspect pe care compania a inclus a fost că jucătorii se confruntă cu off împotriva monștri și zombi în acest mod de joc. Neobards nu vreau să groapa jucători împotriva altor oameni, pentru că nu a fost niciodată ceea ce Resident Evil este vorba. În plus, player-controlate de Geniu în jocul vedea jocul e harta de vizualizare camere de securitate, care să le dea o cameră fixă vedere. Acest lucru a fost puternic inspirat de camere fixe de la începutul Resident Evil jocuri.

Resident Evil s-a schimbat și a evoluat o mulțime de-a lungul anilor. Jocurile au tesut prin mai multe genuri, de la survival-horror și acțiune-aventură cu el, și chiar extinderea sa pe-rail de shootere. Resident Evil: Rezistenta este un nou pas pentru franciza, dar una care are foarte evident că a tras alte idei de la intrările anterioare. A fost interesant pentru a vedea cum Rezistenta a reușit să ia aceste idei și de a îmbunătăți pe ele în moduri interesante.

Următoarea: Original Resident Evil 3 Refacut La Casa De Creație Cosplayer

Resident Evil: Rezistenta poate fi jucat pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Sursa: GNN (tradus prin Siliconera)

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *