Povestea Bizara A Lui Nicolas Cage Superman Heist

Atunci când cuvintele Nicolas Cage și jaf sunt în aceeași propoziție, s-ar putea presupune că actorul se pregateste sa profaneze încă un alt monument istoric din cele mai recente Comoară Națională film. Dar, în 2000, a fost Cușcă care a găsit el însuși la capătul greșit al unui jaf atunci când un apropiat de-menta copie a Action Comics #1 a fost furat din casa lui. Și povestea de la recuperarea efectivă a acestuia este destul de ciudat că nu s-ar putea părea din loc în pagini de o carte de benzi desenate.

Nu e un secret că Nic Cage este un fan de benzi desenate. Actorul, născut Nicolas Coppola, a vrut să se distanțeze de umbra celebrului său unchi (Francis Ford Coppola) și-a ales numele de scenă după Luke Cage, unul dintre personajele sale preferate. Cusca portretizat personajul titular în ambele Ghost Rider filme, a jucat Big Daddy în Kickassși a fost de ani de zile atașat la-din nou-off-din nou Tim Burton ia pe Omul de Otel, Superman Traieste. Deși proiectul a ajuns atât de departe încât să teste de ecran de Cușcă în real costum Superman, în cele din urmă nu a văzut niciodată lumina zilei. Cusca chiar și-a numit fiul Kal-El (Superman este numele Kryptonian), așa că este corect să presupunem că a fost supărat atunci când cartea cu prima apariție a lui Superman a dispărut.

Legate de: Nicolas Cage: Superman Traieste ‘Mai Puternic’ Decât Reală Filme

Lui Cage copie a dispărut de acasă la începutul anului 2000. Starea sa a fost notată la 9.0 de Certificat de Garantie Companie, lider servicii de evaluare a calității de cărți de benzi desenate. Potrivit THR, rating, care ar fi făcut-o una dintre cele mai înalte public clasificate exemplare ale cărții cunoscut de a exista, cu doar aproximativ 100 de exemplare originale încă existente, la toate. Actorul au cumpărat-o pentru aproximativ 150.000 de dolari în 1997. În ianuarie 2000, Cage a raportat că a furat, împreună cu o copie a Detective Comics #27 (Batman este prima apariție) și Marvel Mystery #71. Toți au fost montate în rame de-a lungul lui Cage acasă și, potrivit surselor, ar fi fost lipsă de săptămâni înainte de actor chiar observat.

Șeful poliției din los angeles Furt de Artă Detaliu, Donald Hrycyk, a fost pus pe caz, necruțător de urmărire a conduce. Un 2002 sfat condus Hrycyk la o cutie de valori în Tennessee, unde s-a dovedit cartea a fost doar o replica a acoperi înfășurat în jurul valorii de catalog de lenjerie pentru femei. Dar, în ciuda Hrycyk eforturile, ar fi mai mult de un deceniu până când problema a reapărut în luna aprilie a anului 2011, când cineva a cumparat conținutul abandonat San Fernando Valley dulap de depozitare și a găsit o comoară în interior. O dată descoperit, adjudecătorul Dan Dotson (de Storage Wars faima) a contribuit la o înțelegere de a reuni Cușcă cu cartea lui. “Este providența divină că de benzi desenate a fost găsit și eu sunt plin de speranță că mostenire de familie vor fi returnate la familia mea”, Cage a declarat într-o declarație la momentul respectiv.

Cele din urmă cei doi s-au reunit, deși nu pentru mult timp. Mai puțin de un an după cartea lui de recuperare, Cage-a vândut într-o licitație online pentru un uimitor $2,161,000 – cel mai mare preț plătit vreodată pentru o carte de benzi desenate la timp (sa acopere prețul este de zece cenți). Precedentul record a fost, de asemenea, pentru un exemplar din aceeasi carte, care a preluat 1,5 milioane de dolari în anul anterior. La Marvel Mystery cartea are, de asemenea, a fost recuperat, dar Cage copie de Detective Comics #27 este încă acolo undeva și nu vinovații au mai fost găsite. Deci, în timp ce Cage apreciate Action Comics #1a fost recuperat de justiție nu a fost încă pentru a fi servit. Acest lucru arata ca un loc de muncă pentru poliția. Da, poliția probabil, ar trebui să-l ocupe.

Următoarea: Criza Showrunner nu Glumeam Despre Ajungând Pentru CĂ Superman Cameo

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *