Persona 5 Regal: Sadayo Kawakami Confident Ghid (Avantaje & Rândurile)

Kawakami este una dintre cele mai confidenti în Persona 5 Regal. Acest ghid va ajuta pe jucători să înțeleagă avantajele care vin împreună cu fiecare rang în acest confident. Persona 5 Regal este vorba de construirea de relații cu personajele din lumea reală. Aceste relații afectează în mod direct abilitățile interiorul Metaverse, locul unde jucătorii petrec majoritatea timpului lor de a schimba inimile corupte adulți. Nivelare în sus și construirea confidenti este o caracteristică majoră în joc, asa ca jucatorii vor petrece mult din timpul lor de a merge la întâlniri, consumul de alimente, sau a petrece timp cu anumite personaje pentru a le construi. Aici e Kawakami confident în Persona 5 Regal.

Legate de: Cât Timp Persona 5 Regal Nevoie pentru a Bate

Kawakami este un profesor de la Shujin Academiei. O dată Joker apare la școală ea este atribuit sa ma uit peste el direct de la director. În cele din urmă, Joker, Ryuji, și Mishima va apela la un serviciu de menajeră să apară într-un apartament gol și acest lucru este în cazul în care Joker descoperă Kawakami este al doilea loc de muncă ca menajeră. Jucatorul poate continua apoi pentru a solicita sprijinul ei pentru a vizita casa lui și curat în dormitor. Acum numai asta, dar Kawakami oferă jucătorului abilități unice pentru construirea relației lor și confident. Aici este ghidul complet pentru Kawakami confident în Persona 5 Regal.

Jucătorul va doresc o Persona cu Cumpătarea la nivelul asta confident mai repede. Aici sunt toate avantajele care vin odată cu nivelarea Kawakami.

  • Rang 1: Delăsători: vă Permite să efectuați diverse activități în Kawakami Clasa lui.
  • Rang 2: Nici o abilitate nouă.
  • Rang 3: Menaj: vă Permite să solicite Kawakami pentru a face o cafea sau de a face rufele.
  • Rank 4: Nici o abilitate nouă.
  • Rank 5: Timp liber: Câștig de timp liber în alte profesor clase cu Kawakami ajutorul lui.
  • Rank 6: Superhouse Păstrarea: vă Permite să solicite Kawakami pentru a face curry sau infiltrarea instrumente pentru tine.
  • Locul 7: Nici o abilitate nouă.
  • Locul 8: Nici o abilitate nouă.
  • Gradul 9: Nici o abilitate nouă.
  • Rank 10: Masaj Special: Solicita un masaj după ce a trecut în Metaverse, lăsându-te să pleci la noapte. Ardha Persona este, de asemenea, deblocat.

Asigurându-vă că pentru a avea o Cumpătare Persona va adăuga mai mult sclipici albastru de fiecare dată când jucătorul interacționează cu Kawakami, făcându-l ușor pentru a finaliza. Special Masajul este extrem de util pentru a maximiza cantitatea de timp în care jucătorul are de a face alte sarcini. Persona 5 Regal este versiunea definitivă a Persona 5 și oferă zeci de ore de conținut nou. Jucătorii pot construi relații cu aproape fiecare echipa caracter și caracterul de sprijin în joc, permițându-le pentru a afla mai multe despre poveștile lor și obiective. Persona 5 Regal este aproape perfect JRPG și viața-joc de simulare de experiență.

Mai mult: Persona 5 Regal: Cum De A Debloca Cel De-Al Treilea Semestru

Persona 5 Regal este disponibil acum pe PlayStation 4.

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *