Maneater Review: Un Adevărat Prădător Apex | Screen Rant

E o viață grea, fiind un rechin. Timp și de timp din nou, rolul mass-media de rechini arată-le cât de neobosit monștri, fie prin tensiunea de Fălcile sau mai absurd Meg. Maneater pare să adăugați un echilibru prin turnare jucătorul ca un prădător acvatic, care acționează ca protagonistul din poveste, mai degrabă decât ca perene toc.

Dezvoltat de studioul Tripwire Interactive, Maneater se înclină puternic în brânzos rechin filme. Nechibzuiți și agresiv, jucătorul în mod constant terorizează animal și uman deopotrivă în încercarea sa de a deveni un final prădător. Trecerea de la bayou la coasta, înainte de a trece în adânc de mare, Maneater este un vicios și hilar over-the-top de experiență.

Legate de: Cum Pentru a Nivelul de Sus Fast & Eficient în Maneater

Maneatermodelului de bază premisa de distrugere vine sub forma de un open-world sandbox. Jucătorul lui rechin-taur nu prea au aceeași adâncime de caractere de GTA 5, dar rezultatul final poate fi doar la fel de exploziv. O dată Maneater se întâmplă, promisiunea de a fi un neoprit acvatice killer este un amețitoare concept care funcționează incredibil de bine.

Pentru a începe cu este destul de lent, cu toate acestea. Un tutorial introductiv nivel, în cazul în care jucătorul are control deplin de un adult rechin, deoarece își potolește pofta de mancare cu încrezători înotători, brusc se termină atunci când rechinul este prinși și măcelăriți de către nostru principal antagonist, Pete Solzoase. Acest vânător rechin taie un tânăr de rechin-taur de prins mama și aruncă-l în apă – dar nu înainte de a pup are Pete mâna ca pedeapsa.

După aceea, jucătorul preia rolul de orfani rechin, mesteci un sortiment de încrezători faunei sălbatice, deoarece creste destul de mare pentru a lua pe o pradă mai mare. E surprinzător de lent în această etapă, ciudat de asemănătoare cu bizarul joc de SNES E. V. O.: De Căutare Pentru Eden, ca rechinul devine putere-up stimulează, la niveluri superioare, și pe furiș vânează prada evitând în același timp prădători mari ca aligatorii.

Înainte de prea mult timp, Maneater ajunge în șanțul său. Jocul se joaca foarte mult pe sale bizare premisa, amplificat ceea ce a fost văzut în 2006 Jaws Unleashed la concluzia sa logică. De-a lungul drum Maneater aruncă într-un pic echitabil de comedie, încadrarea în sine ca un reality-show în urma vânătorii de rechini și părerea vaccinuri la totul, de la Fyre Festival prin Waterworld și Pennywise, Clovnul.

Gameplay-ul de bază, apoi cade într-o buclă care a fost văzut de multe ori în jocurile open-world. Quest pentru vengeance conduce rechin în diferite părți ale orașului, subtierea o populație de prada sau prădătorii, uciderea unor creduli civili pentru a obține infamie, înainte de a lua pe seful și se deplasează într-o altă zonă. Destul de ciudat, Maneatermodelului cel mai apropiat structurale peer este Mafia 3deși înlocuirea sale umane complexe personajul principal pentru o mai puțin nuanțată portret de un furios pește.

Legate de: Noastre Imagini Exclusive din Lume cel MAI Mare Rechin Alb

Mai degrabă decât șefii mafiei sau dușmani de temut de alte jocuri world open, Maneater în schimb are două tipuri unice de provocare. Fiecare parte a orașului navigabile este acasă de o anumită apex predator, care este în mod semnificativ mai greu decât de obicei dușmani, cum ar fi un rechin mako sau un aligator, care este ademenit după ce jucătorul a terminat destul de quest-uri în zonă. Între timp, în creștere de infamie cu om omoară va atrage atenția numit vânătorii de rechini care se dovedesc a fi mai dificil decât de obicei vânători care jucătorul se confruntă cu acest mecanic sentiment aproape asemănător cu Cultul Cosmos asasinate în Assassin ‘ s Creed Odyssey.

Maneater nu cădea în capcana de a deveni o colecta de-a-thon la ori, ceea ce cu siguranță nu este pentru toată lumea, și acest lucru se adaugă la sentimentul de repetarea că, uneori, se simte ca inutile umplutură. Din fericire Maneater face o treabă mai bună decât cele mai multe jocuri care se încadrează în această capcană, datorită fragmente de umor primite prin intermediul Chris Parnell mare voce de muncă în calitate de gazdă a titularului de vânătoare rechin show.

Acest sentiment de repetiție este singurul negativ major de Maneater, ca în afară de faptul că jocul trăiește până la promisiunea de o neîngrădit creatură funcție de experiență. În creștere de la un tineresc rechin printr-un terifiant vârstnicul este satisfacatoare, iar jocul e pe-la-nas mesaj de mediu este portretizat cu un ton care se simte ca o bastardized versiune de Captain Planet.

Cel mai bun mod în care acest lucru este prezentat este cu Maneatere scandalos sistem de upgrade, cu rechin dat mutatii genetice care sunt narativă legat de poluare, care se infiltreaza prin fântâni de joc. Player-ul poate deveni un os acoperit de groază rechin care ar da de caractere Deep Blue Sea coșmaruri, și alege upgrade-uri care vă permit rechin pentru a încetini timp și elibera otrava, sau chiar dau șocuri electrice letale.

Maneater este cel mai bun atunci cand jucatorul este pe deplin actualizat, și în măsură să facă ravagii în populația generală. Una dintre cele mai bune bonusuri în joc face rechinul-taur amfibii, permițându-le să sari pe teren pentru perioade mai lungi de timp și să ia parte la astfel de momente minunate ca mergem neinvitați un ocean-partea rave și stricat petrecerea. Alternativ, jucătorul poate alege să ia lor de neon moartea rechin în mijlocul de o orca show, sărind în locuri fără milă și consumul public.

Pur și simplu, e o bucurie de a juca, atunci când dezlănțuie adevărata putere a acestui prădător final. O mulțime de timp, jucatorul va fi cel mai bine servit prin ignorarea ce Maneater spune-le să facă și, în loc doar de a decide pentru a strica ziua cuiva. Atunci când opțiunea de a sări pe uscat și să se alăture o plajă de colectare este disponibil, sau să se urce într-un teren de golf și mânca literalmente bogat, atunci este ușor să-și piardă urmări de quest principal.

E astfel de momente, mai mult ca Grand Theft Auto, în cazul în care Maneater straluceste. Vanatoare alte creaturi acvatice este tot bine și bună – în special cu provocarea unor astfel de prădători periculoase fel de mare albi și orcile – dar luând asupra oamenilor este cea mai bună parte a jocului. În special, lupta împotriva vânătorii de recompense funcționează extrem de bine, dacă ingrasare bărci până se scufunda, consumul de harpon-inarmati scufundări vânători întreg, sau sari direct pe o barcă și chowing jos pe surprinsă vânători.

Asta fără a spune cât de bine-artizanale și alte aspecte ale Maneater sunt. Atunci când vine vorba de sistem de control Maneater este fantastic, cu un design lateral simți că devine jucători în canalul instantaneu. De la un design de sunet perspectiva de asemenea, straluceste, cu înăbușit sub apă sunete și cu adevărat tulburător zgomote de intrare a ataca prădători care se adaugă tensiunea la începutul jocului.

Lumea Maneater este, de asemenea, o mare să se uite la. Sale subacvatice set piese, fie prin claustrofobie, anemone-laden tuneluri sau deschise vaste zone de apă, toate arata minunat, în timp ce chiar curge apa de pe suprafață este foarte realist. Maneatermodelului rechin protagonistul mișcările lui sunt, de asemenea, bine realizat, cu animații care nu se obositor de-a lungul jocului de execuție.

Maneater este mare și prost, și minunat. Deși jocul ar fi putut face cu tunderea un pic de grasime, mai degrabă decât a stoarce cât mai multe ore de joc posibil, odată ce jucătorul devine prin faza incipienta e ridicol și simpatic experiență de lume deschisă, care oferă exact nivelul de haos, că jucătorii săi vor implora. S-ar putea să nu fie sigur pentru a merge înapoi în apădar, fără îndoială, e un risc care este în valoare de a lua.

Mai mult: Maneater: Cum de A Colecta elemente Nutritive (& Ce sunt)

Maneater este disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, cu un Nintendo Comutator de presă planificată. Screen Rant a fost prevăzut cu un PC cod de descărcare pentru scopuri de această revizuire.

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *