Lauren Lapkus Interviu: Greșit Missy | Screen Rant

Adam Sandler este Netflix bibliotecă doar în continuă creștere – de data aceasta adăugând vulgar comedie Greșit Missy, ceea ce el a produs. Filmul, care este disponibil pentru a transmite acum, se învârte în jurul nefericit Tim (David Spade), accidental, invitându-său cel mai mare orb data vreodată la un refugiu de muncă.

Greșit Missy este jucat cu entuziasm de Lauren Lapkus (Între Două Ferigi: The Movie), care s-au așezat cu Ecran Declama să vă împărtășesc câteva din entuziasmul ei despre a fi implicate în proiect și de a descoperi cât de multe dintre scene au fost de fapt improvizate.

Lauren, timp de aproximativ o oră și jumătate, ai fost în stare să mă ia de la situația actuală și au o mulțime de distracție. Atunci când ați deschis pentru prima dată scenariul și am început să citesc despre Missy, care a fost primul lucru care a sărit la tine?

Lauren Lapkus: cred că doar ei complet sălbatic de energie și care, spune ea și face tot ce vrea ea. Stii, initial am primit scenariul si fel de plecat într-o ciocârlie. Eu nu cred că mi-ar lua, și m-am dus pentru că am văzut că David Spade era vedeta de ea. Am vrut să lucrez cu el și a spus, “ei Bine, voi da o șansă.” Și așa, a fost foarte, foarte interesant pentru a obține această parte.

Missy este un fel de mizerie; ea este peste tot. Dar, în ciuda ei antichități, este ușor pentru a vedea că ea este o persoană bună și poate chiar mandate de un pic de milă. Ai venit cu un backstory pentru ea, la toate?

Lauren Lapkus: Există un pic de un film în care ne-am îngropa în ce fel de face-o cine este ea, și m-am ținut de asta cât mai mult posibil. Pentru că acest personaj este atât de banane pe care doriți să fie în măsură să simt că există un anumit nivel de pământ-ness pentru ei. Deci, oriunde ne-am putea se presara un pic de realitate a fost mare. Dar, într-adevăr, am fost permis pentru a merge nebun, așa că am luat o șansă și a mers pentru el.

David Spade a fost în final drept om de zeci de ani acum. Cum e să joci împotriva lui, și asta elibera, la toate pentru a împinge lucrurile mai departe cu Missy?

Lauren Lapkus: Da. Cred că e atât de amuzant ca un om drept. Adică, el e mare atunci când el este cel sălbatic, dar el mă omoară ca doar fata gol. Ca – peste ea, vrea să plece. Asta mă face să râd atât de mult. Deci, am avut o mulțime de distracție împingându-l cu asta si tocmai ce în ce mai nebună, să vadă cum va reacționa.

Cred cu adevărat că unele dintre cele mai amuzante replici din film sunt cu el doar face cu Missy. E atât de amuzant.

Ce este că ai vrut să aducă la pagina cu Missy personaj care ar putea să nu fi fost neapărat în script?

Lauren Lapkus: Oh, într-adevăr, am vrut să-l ia la un alt nivel cu lucrurile spuse de ea și, din fericire, m-au lăsat să fac asta. Sunt foarte surprins de cât de mult le-a permis să fie în final cut de acest film, pentru că am fost atât de nebun. Deci, asta a fost.

Adică, cred că scenariul a fost foarte amuzant pentru a începe cu, așa că a fost distractiv doar pentru a fi capabil de a adăuga pe deasupra și să-l mai nebun. Știi, de a improviza, sfârșesc prin a găsi lucruri noi despre personaj. Deci, asta a fost distractiv de a obține la fel de crea cine este ea prin improvizație.

Cât de mult frâu liber a trebuit să improvizeze? Atunci când trebuie să stabilească, ai folosit script-ul aproape ca un plan și apoi doar un fel de a vedea ceea ce a lucrat?

Lauren Lapkus: Da, ne-ar începe cu scenariul așa cum a fost. Și atunci ne-ar face are de unde am putea merge doar pe script-ul și de a improviza și de a adăuga lucruri. Aceasta depinde de ceea ce au nevoie pentru a servi film; ce au terminat editarea împreună. Pentru că unele scene sunt, probabil, exact așa cum au fost în script-ul, în timp ce altele sunt complet diferite. Deci, trebuie să mizerie în jurul valorii de un pic.

Există o mulțime de distracție camee în acest film. Ai avut unul care a fost deosebit de preferate?

Lauren Lapkus: Oh, wow. Adică, există o mulțime de oameni în acest sens. Chiar îmi place să lucrez cu Jackie Sandler, soția lui Adam. Ea este atât de drăguț și amuzant, și ea a fost doar unul dintre cele mai frumoase persoane pe care am întâlnit-o vreodată. Deci, îmi plăcea să lucrez cu ei. Cred că e atât de amuzant în acest film.

Ce este despre Missy care o separă de la Molly Sims Missy?

Lauren Lapkus: Da, cred că Molly Sims Missy este un supermodel care este ușor să fie în jurul valorii de și de distracție și normal. Și apoi, cred că lucrul care ar separa că Missy de la Missy mea este ca al meu este nebun, și spune că toate lucrurile greșite și te face să te iei la bătaie cu străinii, și devine prea beat și provoacă haos oriunde se duce. Deci, vreau să spun, sunt foarte asemanatoare, de fapt.

Ta Missy a luat o mulțime de clase, și ea știe multe despre o mulțime. Dintre toate lucrurile pe care ea știe și toate clasele a luat, ce crezi că este cel mai expert în?

Lauren Lapkus: Probabil – nu ne ajunge pentru a vedea suficient, dar probabil că – cuțit inarmati. Pun pariu că există o mulțime de bun cuțit abilitățile de care nu am obține o șansă de a vedea. Ea poartă un cuțit imens în poșetă, așa că trebuie să fie destul de confortabil cu ajutorul unui cuțit.

Mai mult: Molly Sims Interviu: Greșit Missy

Greșit Missy este acum de streaming de la Netflix.

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *