Harold Ramis și Rick Moranis Sunt Ratat foarte Mult în Ghostbusters: viața de Apoi, Spune Bill Murray

Ghostbusters: Viața De Apoi steaua Bill Murray spune Harold Ramis și Rick Moranis sunt “ratat foarte mult.” Acesta a fost descoperit recent că Murray, împreună cu Ernie Hudson și Dan Aykroyd, a revenit la Ghostbusters franciza pentru cea de-a treia tranșă. Noua poveste de Jason Reitman pune accentul pe o generație mai tânără și rolurile original stele au fost încă să fie dezvăluit oficial. Reitman a spus că filmul său este o “scrisoare de dragoste” pentru fanii francizei.

Jason Reitman a confirmat deja faptul că Harold Ramis va fi implicat în Ghostbusters: Viața De Apoi. Actorul a decedat în 2014, dar se crede neutilizate imagini din prima tranșă-l va aduce înapoi în unele capacitate. Pe de alta parte, Rick Moranis ales să nu ia parte la continuarea sau 2016 toate-de sex feminin reboot. Într-un nou interviu, Bill Murray, care purta un panda masca, a vorbit despre cei doi actori nu a fost implicat. Explică el.


LEGATE de: Ghostbusters: viața de Apoi și Morbius Întârziat Până în 2021

“Ne lipsesc doi oameni mari. Suntem lipsește Rick Moranis și ne lipsește Harold Ramis. Și-au ratat foarte mult pentru atât de multe motive. Ei au fost atât de mult o parte din crearea și distracție. Dar Harold este prezentat în povestea din film, așa că va fi foarte interesant.”

Tânăra familie la centrul de Ghostbusters: Viața De Apoi este Egon Spengler familia lui. Ca de altfel cum el va fi implicat în poveste, care este clar în momentul de față, dar Ghostbusters fanii par a fi destul de încântat să văd cum totul se potrivește împreună de o cantitate mică de filmare ne-am văzut de materiale promoționale. Bill Murray este incantata pentru toată lumea pentru a vedea filmul, care spune o mulțime de când s-a opus fiind o parte a francizei pentru atât de mult timp.

Ghostbusters fanii au fost într-adevăr în speranța că Rick Moranis a fost de gând să fie un secret cameo, dar, potrivit Bill Murraycă nu se va întâmpla. Actorul, în mare măsură, s-a retras din actorie la sfârșitul anilor 1990 și a fost foarte pretentios despre asumarea de noi roluri. Când a fost întrebat despre care nu iau parte în 2016 toate-de sex feminin reboot, Moranis, a spus el nu a fost interesat de a vizita trecut în această calitate. Se pare că el încă se simte la fel, deși el este de a face următoarele Dragă, am Micșorat Copiii sequel, Scăzut.

Ghostbusters: Viața De Apoi a fost setat pentru a fi unul dintre Sony este mai mare vara comunicate în acest an, dar care s-a schimbat din motive evidente. Acesta a fost setat pentru a deschide pe 10 iulie, în 2020. În schimb, se va deschide pe data de 5 Martie, în 2021. În timp ce de așteptare mai mult de opt luni este un pic de o pacoste, o face să sperăm că da Jason Reitman ceva timp suplimentar pentru a obține atenție ce vrea din poveste și editarea finală. În Plus, acesta vă oferă timp suplimentar pentru a asigura efectele vizuale sunt pe punctul de. Puteți viziona interviul cu Bill Murray de mai jos, datorită Ellen Show-YouTube canal.

Subiecte: Ghostbusters 2020, Ghostbusters

Kevin Burwick la Movieweb

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *