Endgame Conceprt Spectacole De Artă De Pe Nebun Cuantice Alternative Se Potriveste

Avengers: Endgame aproape a avut unele destul de traznita Tărâmul Cuantic modele costum. Primele modele sunt recomandate în unele lansat recent conceptul de artă. Endgame lovit teatre peste un an în urmă și încă mai suntem doar incepand de a obține o simt pentru cât de mult de lucru se întâmplă în spatele scenei de la Marvel Studios, pentru a obține lor de proiecte. Procesul de dezvoltare are loc cu mult inainte de fotografiat roll chiar și artiști talentați lua idei de la scriitori pentru a încerca și de a traduce cum s-ar uita pe marele ecran.

Marvel Studios concept artist Aleksi Briclot este responsabil pentru această nouă privire la dezvoltarea de Avengers: Endgame. În imagine, el a împărtășit, vom vedea Captain America într-un gigant, voluminoase costum, care este mult diferit de elegant și design simplu decât a ajuns pe marele ecran. E galben/auriu cu negru evidențiază și se pare că ar putea dura un Răzbunător în spațiu și înapoi. Briclot a avut de spus despre primele modele.

LEGATE de: Revenge of the Sith Obliterează Avengers: Endgame în Vara Film Sondaj

“Mai devreme de artă conceptul de călătorie în timp în costum Avengers: Endgame aici aplicate pe Captain America. Ca este vorba despre călătorie periculoasă acesta este inspirat de pilot de elita cum ar fi cele din Sr71, știi Lockheed Blackbird, de asemenea, folosit de X-men. A fost ceva foarte rapid și greu pentru a localiza avionul. Am citit câteva articole despre acei piloți și a fost destul de un lucru. Schema de culori și conductele mici aici și acolo pentru reîmprospătarea aerului sunt inspirate de cei pilot se potriveste. Există, de asemenea, unele sugestii de astronauți spațiale (vorbim despre încercarea prin Tărâmul Cuantic!)”

Scott Lang dovedit că trece prin Tărâmul Cuantic nu a fost o sarcină ușoară, așa că e de înțeles de ce artiști originale ar merge pentru o mai spatial-ca design. Unii oameni nu face din Tărâmul Cuantic în viață, dar datorită lui Hank Pym, Earth ‘ s Mightiest Heroes părea să facă bine cu de toate, cu excepția Văduva Neagră, deși n-a fost un defect de design de costum. Pym, probabil, nu ar fi fost de acord cu aceste originale modele costum.

Avengers: Endgame este în prezent cele mai mari incasari de film din toate timpurile după restrictiv bătaia lui James Cameron 2009 film Avatar. Cameron este sigur că el va ajunge la fața locului de top înapoi, atunci când el rereleases filmul la timp pentru sequel mult-așteptat data de lansare în 2021. Cu toate acestea, nu este clar dacă oamenii vor merge la cinematografele cum au făcut în 2019. Cel puțin pentru viitorul apropiat.

Ca atare, Avengers: Endgame poate au marcat sfârșitul unei ere, atunci când un film poate ieși și decima recordurile de box office. Oricare ar fi cazul, lucrurile sunt deja incepand de a obține înapoi pentru un pic de normalitate, așa că poate cinematograf experiență va fi mai luminos în curând. În timp ce noi așteptăm să vedem cum se duce în jos, puteți verifica afară Avengers: Endgame conceptul de artă de mai sus, datorită Aleksi Briclot e Instagram cont.

Subiecte: Avengers 4, Avengers

Kevin Burwick la Movieweb

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *