De Vânzare Apus De Soare 2: Cum Christine Cunoscut Logodnicul Ei Creștin Richard

Netflix De Vânzare Apus De Soare sezonul 2 a scăzut, și încă o dată, vedem că Christine Quinn este și va fi sassiest agent imobiliar în Oppenheim Grup. Ea face un criminal de intrare în noul sezon și rapid anunță că are un nou bărbat în viața ei cu care ea s-a logodit. Rapoarte suplimentare confirmat ea s-a căsătorit cu logodnicul ei Creștin Richard în decembrie anul trecut.

Regina albinelor de a arăta mereu vorbeste mintea ei și nu timid departe de a suna pe cineva care nu este loial. Amintiți-vă, atunci când ea a întrebat-o co-star Chrishell Stause dacă ea a avut demență? Desigur, asta a fost cam deplasat, dar cu siguranță a fost hilar. E cel mai distractiv și la modă agent imobiliar în piață, și noi nu poate obține destul de ei comentarii urât și neînfricat atitudine. Deci, acum suntem extrem de curioși să știți cum această fată sălbatică a căzut în dragoste și s-au logodit atât de brusc.

Legate de: De Vânzare Apus De Soare: Mary Fitzgerald & Romain Capota S-Au Căsătorit!

Ei bine, o poveste de dragoste este destul de neobișnuit ca și personalitatea ei. În timp ce vorbesc cu Refinery29, de 31 de ani, fostul model a declarat că a cunoscut logodnicul ei doar după filmare din sezonul 1 s-a încheiat. Ea a explicat, “Prietena mea a mers la o întâlnire cu el, iar ea, ‘Hei, m-am dus la o întâlnire cu un tip care chiar nu-mi place. Știu că ești singur; poate vrei să ieși cu el.” Ea a continuat, “M-am dus la o întâlnire cu el după ce a făcut ea.” Ne-am dori am putea găsi un prieten mai bun ca a lui Quinn care pot stabili noi cu super iubitoare (și bogate) iubiți.

În noul sezon, Christine povestea de dragoste este unul dintre subiectele de discuție și vine peste un pic confuz pentru prietenele ei cum co-stele. Ei (nu atât de) cel mai bun prieten al lui Mary presupune că Christine cunoscut logodnicul ei, atunci când el era deja cu cineva, ceea ce nu este adevărat. Următorul, Chrishell Stause vine cu o foarte incapatanat opinii și afirmă că, dacă cineva poate trăda o singură dată, apoi cel mai probabil o fac din nou, sensul lui Christine logodnicul va înșela-o! Ceea ce este interesant este că nimeni nu încearcă să clarifice detaliile și să confuzia de a construi.

Chiar și în timpul petrecere de logodnă (acolo unde a fost o fantezie live zebra), Maria pare ocupat cu nunta ei probleme în timp ce Chrishell pur și simplu a refuzat să vină pentru că nu a vrut să fie “necinstit.” Ei bine, suntem mulțumiți de faptul că Christine este fericit cu Christian și călătorește în toată lumea cu el. Totuși, sperăm că aceste super-succes agenții imobiliari decide pentru a sta împreună și de a rezolva problemele lor cu alte fiecare pentru o dată și pentru toate.

Următoarea: De vânzare Apus de soare 2: Prietenul lui Heather Tarek El Moussa este Net în Valoare de

De Vânzare Apus De Soare sezonul 2 este acum disponibil pentru a transmite pe Netflix.

Sursa: Refinery29

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *