D&D Morale Aliniamente De Malcolm In The Middle Caractere

Malcolm In The Middle este un serial de comedie produs de Fox — este povestea unui eronate familie de Americani a spus din perspectiva unui geniu copil luptă pentru a găsi un loc pentru el în lume. La școală, Malcolm este agresat pentru că sunt prea inteligente; acasă, el trebuie să-și înfrunte mama dominatoare și violent enervant frați (nu că el poate pretinde nevinovăție).

LEGATE de: 10 Cele Mai Bune Episoade De Malcolm In The Middle Potrivit IMDb

Toate personajele din Malcolm In The Middle stele sunt în dreptul lor propriu, de ifose, dar adorabil, Hal, la criminal de război, care este Bunica Ida. Personajele principale ale acestui spectacol au fost, prin urmare, aliniate în funcție de morală tendințe folosind sistemul de angajați în Dungeons & Dragons.

10 Lois Wilkerson – Legală Bun (Cruciat)

Lois este cel mai bine descris ca un tiran (cel puțin de copiii ei și, uneori, soțul ei). O nevoie de ordine și organizare întrece orice altceva; cei care nu se supun ei mai mică comenzi fata instant pedepse. Cu toate acestea, Lois‘motivațiile sunt încet dezvaluit de-a lungul spectacolului, dezvăluind că o atitudine dominatoare vine dintr-un loc de dragoste.

Prin urmare, Lois este un joc clasic de Cruciat, mai ales atunci când vine vorba de a lua-o de familia ei. Acest lucru este văzut în mai multe rânduri: atunci Când ea are nevoie de timp liber pentru o aniversare sau faptul că ea ține de un plan detaliat pentru fiii ei’ futures pentru a compensa o scadere de facultate.

9 Hal Wilkerson – Neutru Bun (Binefăcător)

Hal este un om plăcut, politicos care nu freaca pe cineva pe un drum greșit, în direct contrast cu soția lui. În timp ce el este în mod regulat a demonstrat a fi un mediocru tatăl – să își mintă copiii sau furat banii lor — Hal a descris trăsături de Binefăcător în mai multe episoade.

De exemplu, atunci când Hal ia secret Francis înapoi la școală militară, după ce acesta din urmă izbucnește (pentru a preveni Lois de a afla), sau atunci când el spune Dewey că viața lui va fi umplut cu bogăția și confortul din cauza inteligenței sale.

8 Dewey Wilkerson – Haotic Bun (Rebel)

Dewey este cel mai tanar dintre Wilkerson frați (cel puțin până când Jame ajunge la sfârșitul sezonului 4). El este aproape cu siguranță la fel de inteligent ca Malcolm, dar alege să direcționeze talentele sale în altă parte, cum ar fi muzică și inginerie. Dewey este un Rebel numai pentru că el a avut cele mai dure, atât Malcolm și Reese în mod constant a ales pe el ca un copil și nu-l lăsa să stea cu ei.

Din cauza asta, Dewey are tendința de a acționa pentru a atrage atenția. Acest lucru este deosebit de evident atunci când vizitează casa de un vecin pentru că ea a fost mai mult materne înclinați să-l, sau atunci când el are un tatuaj “MAMA” de pe trunchi pentru a inveseli Lois când era supărată.

7 Piama Tananahaakna – Legală Neutru (Judecător)

Piama Tananahaakna este Francis soția lui, care apar după cel de-al treilea sezon. Ea este o femeie o vointa puternica, capabil să țină pasul cu atât Lois și în mama ei, Ida, fără un singur semn de slăbiciune. Ca un Judecător, Piama este vocea rațiunii în Francisc cap, de multe ori a-l feri de prost sau scenarii periculoase.

LEGATE de: 10 Episoade De Malcolm In The Middle Că În Vârstă De Prost

Piama preferă să fie implicat în cele mai multe Wilkerson contează, dar ei imparțialitatea are limitele sale — cum ar fi atunci când ea ajută Ida face pace cu cealaltă fiică a ei, Susan, în cele din urmă obtinerea Ida din casa lui Lois încântare.

6 Stevie Kenarban – Adevărat Neutru (Nehotărât)

Stevie Kenarban este în Malcolm e talentat clasă și a fost cel mai bun prieten din copilărie. Stevie este o politicos, ascultator copil care rareori protestele de la părinții săi despre nenumărate lor protectoare reguli, chiar dacă acestea iau departe cea mai mare din agentia lui. El aparține Indeciși aliniere, dar acest lucru este în mare măsură din cauza lipsei de mobilitate.

Stevie se simte ca și cum el nu are control asupra vieții sale, care rezultă într-un răspuns pasiv față de cele mai multe antichități că Malcolm el devine implicat în. Stevie a pierdut, de asemenea, Malcolm să mai populare pentru copii în mai mult de o instanță, dar el mereu ia-l înapoi, atunci când situațiile merge în mod inevitabil de sud.

5 Francis Wilkerson – Haotic Neutru (Spirit Liber)

Francis acțiuni mai multe caracteristici ale inteligenței prezent în Malcolm și Dewey, dar își petrece viața făcând lucruri care stie va agrava mama lui. Spiritul său Liber persona este copleșitoare, cu extreme farse inclusiv stabilirea masini pe foc, să fie încătușat de o bară de striptease, sau evadarea de la școala militară pentru a satisface lui “prietena”.

Francis a fost un copil-problemă, deoarece el a fost născut, ca flashback-uri arată că Lois’ arogant natura este un rezultat direct de propriile sale tendințe violente (când avea cinci ani, el a blocat Lois de o mașină în timp ce ea era în travaliu cu Malcolm, rezultând într-o nască pe gazon).

4 Malcolm Wilkerson – Legală Rău (Dominator)

Malcolm in the Middle Malcolm

Malcolm nu este atât de mult un personaj ca un conflict de identitate. El dispune de un nivel extrem de ridicat de inteligență și este neobosit în căutarea de creștere academice, dar arată, de asemenea, mai multe caracteristici negative, cum ar fi un ego imens, comportament impulsiv, și nejustificată egoism.

Ca un Dominator, Malcolm purtare de multe ori epuizează părinții lui, deoarece acestea nu sunt în măsură să în mod corespunzător disciplinei el din cauza excepționale geniu. În fapt, chiar și Reese și Dewey au refuzat să interacționeze cu el, deoarece dreptul său de — băieții spune-i că el este “o trage” din cauza lui disperată nevoie să fie în centrul atenției.

3 Reese Wilkerson – Legală Rău (Dominator)

Reese este, fără îndoială, cel mai violent din Wilkerson băieți, în măsura în care chiar și Lois îl consideră un caz incurabil. Atitudinile sale reflecta cel mai bine care dintre Dominator: El nu are lipsă de răutate, cu privire la farsele sale, de la aruncat cu ouă în întregul cartier cu catapulta lui accidental uciderea unui cal după punerea pe role.

LEGATE de: 10 lucruri pe care nu Știu Despre Malcolm In The Middle

Reese aparent, a fost criminal, chiar înainte de a fi născut, ca Lois povestește-a cauzat propria lui naștere prematură la lovind-o puternic (și-a dat OB/GINECOLOG în fața cât mai curând a apărut).

2 Lionel Herkabe – Neutru Rău (Răufăcător)

Lionel Herkabe este un presupus geniu, angajat de către școală pentru a prelua Malcolm și Stevie clasa lui. Cu toate acestea, numai comportamentul el arată este un condescendent repulsie pentru elevii săi, o formă de auto-ură la ceea ce viața lui a fost redusă la.

În realitate Răufăcător moda, Herkabe consideră fără emoții, altele decât propria lui; el nu numai sarcinile copiii cu un volum de muncă dincolo de capacitatea lor, dar este gata de a livra un flux constant de insulte când se vor întoarce la școală în mod inevitabil, fără completarea acesteia. Din fericire, Malcolm și Reese împreună au reușit să scape de el pentru totdeauna, dezvăluind că el nu a reușit orele de Sport în școală și, bătându-l cu dodge bile atunci când a încercat să salveze fata de la finalizarea cursului.

1 Bunica Ida – Haotic Rău (Distrugătorul)

Bunica Ida este cel mai rău personaj, și, probabil, un finalist pentru cel mai rău om din existență. Nu numai că face toată lumea în apropiere general mizerabil, dar ea, de asemenea, acționează ca și cum ea a fost cel mai rău în orice situație dată.

Ida este un tipic Distrugător. Unii dintre ei josnice acte includ fiind deschis rasiste la Piama (din cauza ei Natal din Alaska origine), grav rănit Francisc abdomenului, dă în judecată pe fiica ei după alunecarea pe Wilkerson curtea din față, și multe, multe altele. Ea a efectua un act de bunătate când își pierde un picior după salvarea Dewey de la un camion, dar Ida folosește asta în avantajul ei și continuă să o hărțuiască nemulțumit fiica.

URMĂTOAREA: Malcolm In The Middle: 10 Vedete Ne-Au Uitat La Emisiune


Următoarea
Care Divergente Facțiune Ești în funcție de Zodia Ta?

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *