Celebra Empire Strikes Back 40-a Aniversare cu Originalul 35 Minute Super 8 Casa de Presă

Empire Strikes Back original, casa de presă este modul perfect de a sărbători sequel-a 40-a aniversare. Din fericire, puteți verifica afară de toată chestia asta de mai jos. Cu mult înainte de zilele de streaming și Blu-raze, primul-vreodată acasă de lansare pentru continuarea venit pe două 8mm role de film, care atunci când sunt combinate, a avut un total de 35 de minute de filmare. Nu există digital fixat din 1990, când George Lucas a decis să se întoarcă și să rescrie istoria. Filmul original este aici, deși într-o formă prescurtată, în toată splendoarea sa.

Când ardere Empire Strikes Back 8mm de presă, Star Wars fanii vor fi rapid pentru a observa că nu există nu de deschidere se târască. În schimb, iconic de deschidere, a fost înlocuit cu un tradițional de deschidere de credite, ceea ce este destul de ciudat, ca să fiu sincer. Curajos filmul are fanii înapoi la ce film privit inițial ca pe marele ecran, înainte de orice Ediției Speciale de tinichigerie și 4K emite din nou. Acesta este un artefact istoric pentru hardcore Star Wars adepții.

LEGATE de: George Lucas A Avut Imperiul Contraatacă Final S-A Schimbat La Scurt Timp După Ce A Lovit Teatre

Deoarece există doar 35 de minute de filmare, Empire Strikes Back 8mm presă este lipsesc unele destul de scene cruciale, inclusiv atunci când Darth Vader dezvăluie o veste șocantă la Luke Skywalker. Cu toate acestea, înapoi la începutul anilor 1980, VHS sau Beta avut încă de la decolare, astfel încât aceasta a fost una dintre singurele moduri de a fi capabil să se bucure de magia la domiciliu. În plus față de editare, la 35 de minute de filmare este considerat a fi luate de original 70mm teatru de editare, care este literalmente ceea ce oamenii au văzut în cinematografe pentru prima dată.

Empire Strikes Back 8mm de presă este, de asemenea, notabile pentru că unele dintre efectele și compozite fotografii sunt diferite de ceea ce știm cu toții și dragoste. Există unele diferențe în efectele și dialog, care este ușor pentru a vedea chiar și atunci când vizionați câteva minute de imagini. Înainte de eliberarea larg, George Lucas a vrut Industrial Light and Magic pentru a merge înapoi și de a adăuga înregistrări la sfârșitul anului, pentru a clarifica lucrurile cu Luke, Leia, Chewie, și Lando. În acel moment, filmul a fost pe aproximativ 100 de ecrane, astfel încât unii fani norocosi au fost capabili de a vedea incredibil de rare taie de sequel înainte de oricine altcineva.

Indiferent de cum fanii au ajuns să iubesc Empire Strikes Back, de 8mm casa de presă oferă o perspectivă cu totul diferită pe film. Cu adevărat este modul perfect de a sărbători filmul e de-a 40-a aniversare în acest moment și suntem încă sper că George Lucas va într-o zi să ne surprindă pe toți cu neatins versiuni ale trilogiei originale. În timp ce acest lucru pare puțin probabil acum, am văzut lucruri ciudate se întâmplă, ca Zack Snyder taie de Justice League de a deveni o realitate. Între timp, puteți verifica afară original 8mm acasă eliberarea de Empire Strikes Back mai sus, datorită Dartman71 YouTube canal.

Subiecte: Imperiul Contraatacă, Star Wars

Kevin Burwick la Movieweb

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *