Ce Va Lua pentru William Shatner pentru a Reveni în calitate de Căpitan Kirk?

Se pare că poate n-ați văzut ultima de James T. Kirk în Star Trek univers. Cel puțin, ușa este deschisă pentru cracare William Shatner să își reia rol iconic, în circumstanțele potrivite. Ce anume ar arăta asta rămâne de văzut, dar Shatner nu este interesat să vin înapoi pentru un full-pe Krik serie spin-off.

William Shatner este în prezent promovează eliberarea de show-ul lui UnXplained, non-ficțiune serie care a gazdelor. În timpul unui interviu recent, Shatner a fost întrebat despre o posibilă revenire la Star Trek universul ca pe Căpitanul Kirk. În timp ce există astfel de planuri sunt în vigoare în prezent, Shatner a spus că e deschis la ea. Iată ce a avut de spus despre asta.

LEGATE de: Cum De Star Trek A Ajutat La Salvarea Misiune: Imposibilă 2

Dacă ei au scris-o și a făcut rezonabile sens, atunci mi-ar plăcea să [revive Captain Kirk]. Eu n-aș face-o serie. Dacă rolul a fost scris în mod corespunzător și nu a fost un cameo sau gratuit; fiind acolo doar pentru a arăta fața mea, n-aș face asta.”

.

Patrick Stewart a făcut recent o neașteptată reveni ca și Căpitanul Picard în Star Trek: Picard, care este în prezent pregătește pentru sezonul 2. În timp ce un astfel de spectacol centrat pe Căpitanul Kirk s-ar putea părea să aibă sens, William Shatner nu pare interesat de a pune un nou spectacol pe umerii lui. Shatner, de asemenea, a spus că el nu a fost abordat pentru a apărea în show-ul, nici nu a văzut-o. Asta nu e să spun că nu a putut fi abordat și un invitat-rolul principal pe Picard ar putea fi o modalitate buna de a aduce Kirk înapoi în turmă.

Asta este însă o opțiune. În prezent, franciza se bucură de un moment de prosperitate. Mai multe spectacole, cum ar fi Descoperire și-a anunțat recent spin-off centrat pe Capitanul Pike, sunt în lucru pentru CBS Acces. Este, de asemenea, pare extrem de probabil că Paramount Pictures va face un alt film la un moment dat. Star Trek 4 a avut probleme cu obtinerea de pe sol, dar Noah Hawley (Fargo) a fost adus recent de la bord pentru a dezvolta o nouă caracteristică. Quentin Tarantino a fost, de asemenea, de lucru pe un posibil R-evaluat Star Trek filmul, deși probabil că nu-și directă în cazul în care proiectul se mișcă înainte. Shatner, pentru ceea ce ar putea fi în valoare, și-a exprimat dorința de a apărea în filmul lui Tarantino.

William Shatner originea în rolul Căpitanului Kirk pe Star Trek în 1966. El a reluat rolul în mai multe filme de-a lungul anilor și a fost văzut ultima dată în 1994 i Generații. Au fost câteva discuții având Shatner apar ca Kirk J. J. Abrams’ 2009 reboot. Chiar dacă Leonard Nimoy a apărut ca Spock, nu a venit pentru a trece. Shatner a rămas ocupată în ani de când a parasit franciza spatele, dar Kirk rămâne, de departe, cel mai cunoscut rol la data de. Ar fi, fără îndoială, un impuls imens pentru fanii pentru a obține Shatner pentru o tură. Această veste vine la noi prin intermediul Metrou.

Subiecte: Star Trek

Ryan Scott la Movieweb

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *