Buddy Holly Biografic Clear Lake Devine Driving Miss Daisy Directorul Bruce Beresford

Legendarul muzician a lui Buddy Holly este obtinerea unui nou film, ca Driving Miss Daisy directorul Bruce Beresford-a semnat la cârma viitorul film biografic Clear Lake. Cunoscut pentru numeroasele sale classic rock ‘n’ roll hit-uri ca “Rave On”, “Peggy Sue,” și “Oh Boy”, Holly a devenit rapid unul dintre cele mai faimoase din lume muzicieni din 1950, stabilind o moștenire puternică care rămâne la această zi. Din păcate, Holly a murit la vârsta de 22 de ani, împreună cu pilotul Roger Peterson și colegii cântăreți Ritchie Valens și Bopper Mare atunci când avionul lor s-a prăbușit într-un câmp de la distanță în apropiere de Clear Lake, Iowa, și data la care a fost numit ca “Ziua în care Muzica a Murit”.

Clear Lake este bazat pe un scenariu de Patrick Shanahan cu binecuvântarea completă a lui Holly familie. Filmul va “deschide cu Holly ani adolescent, apoi să-i înfățișeze lui 1958 cel mai Mare Spectacol de Stele tur cu Clarence Collins, fondatorul Pic Anthony & Imperiali, ca au spart barierele rasiale prin efectuarea împreună de-a lungul SUA în 1958.” De asemenea, putem presupune în mod tragic Holly viața și cariera a ajuns la un final brusc, de asemenea, va fi atins în poveste. Ray și La Bamba producător Stuart Benjamin va fi, de asemenea, în curs de dezvoltare Clear Lake alături de Buddy Holly imobiliare, cu regretatul cântăreț văduva Maria Elena Holly servind ca un producător asociat.

“M-am trezit atras de Clear Lake pentru că scenariul spune povestea tragică a lui Buddy Holly și epocii sale în detaliu fascinant și cu vii caracterizari. Inutil să spun, a adăugat plus de toate muzica minunata a fost, de asemenea, un important nada,” Bruce Beresford spune rolului său în conducerea biografic viitoare. În mod clar, regizorul intervine ca un mare fan al lui Holly, și el este departe de a fi singura pentru a continua pentru a sărbători sfârșitul muzician moștenirea de peste șase decenii trecute de moartea sa prematură. Holly a fost printre primele incluși în Rock and Roll Hall of Fame, și Surf Ballroom în Clear Lake continuă să găzduiască spectacole tribut pentru Holly și alte victime ale lui fatal accident de avion în fiecare an, la aniversarea de ultimul lor spectacol.

Procesul de turnare pentru Clear Lake a început prin virtual auditii, dar ca de acum, nu există nici un cuvânt pe care ar putea joaca celebrul rocker de data aceasta. El a fost poate cel mai celebru interpretat de Gary Busey în 1978 film biografic The Buddy Holly Storyși , deși Busey performanță a fost lăudat, filmul a atras critici din partea fanilor și Holly imobiliare pentru mai multe inexactități. Marshall Crenshaw ar juca mai târziu Prietene în Ritchie Bamba film biografic La Bamba și Frankie Muniz, din nou, ar portretiza “, Care va Fi Ziua” solistul John C. Reilly film de comedie Walk Hard: The Dewey Cox Story.

Această veste de Holly obtinerea unui nou film biografic urmează, de asemenea, mai multe rapoarte de alți muzicieni celebri din ultimii ani obtinerea filme noi despre viața lor. Tendința pare să fie în creștere bazat pe succesul din ultimii muzician biografii ca Bohemian Rhapsody și Rocketman, cât mai multe proiecte noi pe baza altor cântăreți legendare sunt, de asemenea, în lucrări. Aceasta include filme planificate pe baza de artiști precum Michael Jackson, David Bowie, Whitney Houston, și Bob Dylan, și un Janet Jackson biografic este, de asemenea, zvonuri pentru a fi adevărat. Să sperăm Clear Lake servește ca o mai bună reprezentare a real Buddy Holly story decât The Buddy Holly Story.

Această veste vine la noi de la The Hollywood Reporter.

Subiecte: Clear Lake

Kevin Burwick la Movieweb

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *