10 Detalii Ascunse Despre Lucifer Toată Lumea A Pierdut

CW Supranatural a plecat de la vampiri și Bloody Mary la îngeri, demoni, Satan, și acum Dumnezeu însuși.

Lucifer s-a alăturat show din sezonul 5-lea ca unul dintre principalii antagoniști. De-a lungul anilor, spectacolul și-a dat audiențe multe conniving caractere dar Lucifer (Mark Pellegrino) a devenit rapid un favorit fan ca unul dintre cele mai distractive personaje negative, în afară, poate, de Crowley.

LEGATE de: Supernatural: 10 Mai Rele Lucruri Pe Care Lucifer A Făcut Sam & Dean Winchester

Să ne aruncăm o privire la unele detalii ascunse despre acest personaj care ar fi scăpat.

10 Lucifer Înseamnă “Lumină-Aducătorul”

Diavolul a fost cunoscut sub mai multe nume, cum ar fi Satana, Mefisto, Anticristul, etc.

Cu toate acestea, numele Lucifer în sine se traduce “lumina-bringer, luceafărul de dimineață”, referindu-se la dimineata apariții de planeta Venus, sau “stralucitoare.”

9 Lucifer A Posedat Numărul Maxim De Nave

Lucifer - Mark Pelligreno în Supranatural

Diavolul s-a curentat și în afară de cel mai mare număr de nave pentru orice înger, demon, sau arhanghel pe spectacol, deși s-a stabilit pentru Nick pe termen lung.

Acesta a fost descoperit de timpuriu în serie, care Sam a fost întotdeauna menit să fie Lucifer e adevărat navă de pe Pământ. Cu toate acestea, din moment ce Sam a refuzat să lase lui Lucifer, Diavolul a trebuit să posede Nick, o copie de rezervă vas care a fost pregătit pentru el cândva înapoi. În afară de Nick, cu toate acestea, el a fost demonstrat de a poseda alții ca un Keith Richards look-alike muzician, un arhiepiscop, Castiel, Sam însuși pentru un timp scurt, chiar și Președintele Statelor Unite ale americii, printre altele!

8 Doi dintre Lucifer Navele L-a Doborât

Deși ar putea părea ciudat că Satana a putut fi depășită, mai ales atunci când el posedă o mai mică fiind, Supranatural a prosperat pe depășirea ciudat, înfricoșător, și chiar Apocaliptic ca un sef, de ani de zile.

LEGATE de: Supernatural: 5 Mai Rele Lucruri A Făcut Lucifer (& 5 Cele Mai Eroice)

Doi dintre Lucifer navele de fapt a reușit să-l învingă. Unul dintre ei a fost un om-Sam însuși s-a luptat înapoi, atunci când Diavolul l-a posedat înainte de el a sărit în groapă în pământ în Stull Cimitir din sezonul 5 finala, iar Castiel prea reușit să-l lupte pe scurt, atunci când a salvat Dean de a fi ucis de către Lucifer.

7 Lucifer A Posedat Un Înger

Lucifer este un arhanghel, în afară de a fi Satana, primordial entitate cu puteri de neimaginat. Pocnesc din degete și de pe Pământ ar putea transforma în praf!

El are, de asemenea, rare distincția de a fi singurul personaj din serial care a posedat un înger. În sezonul 11, Lucifer a fost demonstrat de a poseda înger Castiel cine i-a acordat permisiunea să-l ia ca o navă în scopul de a lupta împotriva Întunericului, un alt vechi entitate inarmati cu cantități enorme de putere instabilă.

6 Mascate de Referință La Fox e Lucifer

Mark Pellegrino ca Lucifer în Supranatural și Tom Ellis

Pellegrino lui Lucifer este viu colorat, mascate, și un pic de drama queen. Dialogurile sale, picură cu sass, sunt o parte importantă a cine este el și de divertisment coeficient.

Fidel stilului său, în episodul “Diavolul este în Detalii,” Lucifer spune lui Sam că el s-ar muta in L. A. și de a rezolva crime după ce a avut grijă de Amara … o referire la Fox Lucifer care a fost preluat de Netflix în cel de-al patrulea sezon.

5 Supernatural e Lucifer ar Putea Fi Un Omagiu adus Paradisul Pierdut

Mark Pellegrino ca Lucifer Nick în Supranatural

Seria creator Eric Kripke a menționat odată că Pellegrino lui Lucifer a fost mai mult ca un omagiu adus lui John Milton Paradisul Pierdut.

LEGATE de: Supernatural: 10 Scene Care Prefigura Ca Chuck A Fost Dumnezeu

Supernatural Lucifer, deși el a făcut unele lucruri josnice, nu este un personaj negativ. Pellegrino conferă caracter cu charisma; lui Diavolul înțelege simpatie, exponate îndoială la ori, iar actorul a declarat că personajul său este sarcastic simț al umorului ar putea fi o fatada pentru unele mai profundă durere. În fapt, în episodul “Exodul”, sezonul 13, singura dată când publicul va vedea doi frați … Lucifer și Gabriel– împreună, Gabriel amintește Lucifer de ce Dumnezeu l-am alungat din Rai, în primul rând, provocând Lucifer să verse o lacrimă, eventual amestecat cu ambele furie și durere, un testament care stă la baza durerii probabil se simte și sentimentul de nedreptate suferă la a fi considerat rău de toată omenirea și dincolo.

4 Lucifer Își Cunoaște Istoria Și Cultura Pop

Unul dintre lucrurile despre acest cult a fost e referințe la cultura populară și modul în care script-ul ingenios împletește istoria și cultura pop în dialogurile sale, tot drumul înmuiate în umor.

În “Exodul”, sezonul 13, atunci când Lucifer s-a văzut încercând din răsputeri să convingă pe Jack să-l las să se alăture Winchester, aparent pentru a lupta împotriva lui Michael, dar de fapt pentru că a vrut Jack puterile lui pentru el. În acest moment, el face trimitere la Tudors, Atuuri, și chiar Jackson Five, care, potrivit lui, a considerat ca partea de sus celebritate familii din lume. În mod clar, Diavolul a făcut unele eforturi pentru a învăța despre om, chiar dacă acesta este drumul lui. La naiba, el a avut chiar și un stagiu ca un rockstar, în timp ce el a fost la ea!

3 Lilith a Fost Lucifer este Primul Demon

Lucifer a fost cel care l-a creat demoni după ce el însuși a fost aruncat din Cer de Dumnezeu.

Lilith, alb cu ochi demon care Sam a ucis și să accidental Lucifer a ieșit din cușcă, a fost, în fapt, primul demon, Lucifer a creat prin răsucirea sufletul ei, care este motivul pentru moartea ei a fost ultima pecete care trebuia să fie rupte pentru a-l dezlănțuie.

2 Lucifer Conduce Un Autobuz!

Mark Pellegrino ca Nick Lucifer în Supranatural

În sezonul 13, “Exodul”, atunci când întregul batalion de vânători încearcă să revină din “altă lume” în propria lor, Dean devine Lucifer de a conduce autobuzul care are vânătorii la ruptura dintre cele două lumi!

LEGATE de: Supernatural: 5 Motive Dean Este Un Vânător Mai bun Decât Sam (& 5 e Sam)

Desigur, dat unele dintre cele mai uluitoare lucruri pe care fanii sunt utilizate pentru a, aceasta este doar banal. Cu toate acestea, într-un sens mai larg, s-ar putea vedea umorul în a avea Satana conduce un autobuz pentru a obține o grămadă de oameni să fie în siguranță!

1 Lucifer Ar Fi Putut Foarte Bine S-Au Întors

Orice fan al Supranatural ar ști că spectacolul aduce oamenilor, fie oameni, îngeri sau demoni, înapoi la mort tot timpul.

Ca stil, Nick, care a servit ca Lucifer e vas pentru cea mai mare parte, a fost prezentat încercarea de a aduce Diavolul înapoi de Gol, după ce acesta din urmă a fost ucis de către arhanghelul Mihail, care posedă Dean. Nick se simțea pierdută odată ce el a fost liber din moșia lui; el a încercat să reînvie Lucifer și a fost foarte aproape de succes, până când Jack a dat buzna, a ucis Nick și a făcut-vă că Lucifer a rămas mort.

URMĂTOAREA: Supernatural: 5 Motive Dean Ar Trebui Să Moară În Final (& 5 Ambele Winchester Ar Trebui Să Moară)


Următoarea
Care Divergente Facțiune Ești în funcție de Zodia Ta?

Author: razvanx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *